IGUAÇU

Efter att lamnat av och hamtat upp ett flertal studenter fran de olika staderna sa var vi framme i Iguaçu. Vi hade det supermysigt i bussen med filmer.. b.la the Holiday, avlider sa charmig den filmen ar.  25 timmar i buss var faktikst inte sa farligt..
 
Vi kom fram pa kvallen och fick riktig mat.. underbart.. Sedan gick vi till ett kopcenter och spelade videospel, guitar hero och kopte vatten..
 
Pa morgonen var det frukost klockan 7 och utgang 8. Vi akte med buss over gransen till Paraguay och fick 2 timmar shopping. Vi forsokte halla ihop med nagra killar men det ar ju ett mission impossible med tjejer. Sa jag gick med Katha och kopte smink och en planbok. Men herregud vilket liv det var. Busvissel, tutande bilar, rop och stoj. Nasta gang inventerar jag i en burka. Heyyy blondee giirlss.. Man ba, men snalla lamna oss ifred.
 
Tillbaka i Brasilien tog vi bussen och akte till nagot vattenkraft verk. Jahaa, Och det var ingen land, utan ett naturreservat for den har stora betongsaken. Inte den mest intressanta delen pa resan for nagon som fortfarande ber om hjalp att korta bh band. Tror att jag foddes utan en enda liten gnutta sinne for teknik och elektronik..
 
Pa kvallen gick vi ut och traffade en tysk student som emma kande har. Gick till en bar och chillade. 
 
Dag 2 var det vattenfallet fran Argentinas hall. Stampel i passet over gransen. Aven om det var 3 tjejer som inte kunde komma in i landet pga av deras lander och att de maste ha deras brasilianska id, som for de flesta inte kommit annu.. kul jul for dem..
 
Vattenfallet var maktigt. Vackert och coolt. Fick se nagra fiskar, sag ut som sma valar herregud. Och nagra jakaréer, fjarilar och papegojor. Dar var vi hela dagen och hade middag pa kvallen pa ett annat steakhouse. Och det var en show med inspiration latin america, sa det var dansare med alla olika kulturinslag!
 
Dag 3
Fagelpark, vattenfallet fran Brasilianska sidan och helikoopteeeer! Alskade faglarna, sa himla fina. Kollade pa lite ormar och fjarilar ocksa och fick halla en papegoja. Jattevackert och sa vart det. Och istallet for att lagga pengar pa att aka bat vid vattenfallet sa sa jag, nej jag kor helikoptern istallet. Dyrt och kort, men saaaaaaaa vart det! Pulsen var pa 500 och det var skog, skog, skog, en lugn flod och sen ett jakla hal med vitt skum fran fallen. Sa vart det. 
Vi dackade i bussen pa kvallen, trotta, men lyckliga och begav oss hemat..
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

olabrasil.blogg.se

Utbytesstudent i Brasilien

RSS 2.0