31 dagar kvar!!!

Just nu så har jag packat ner mitt rum i lådor och börjat organisera min packning. Verkar som om jag vill ha med mig mer kläder än vad som går, haha, fan. Men jag har även hämtat ut två paket från Rotary. Den ena innehöll pikén, väska, några pins, visitikort m.m. och den andra innehöll min kavaj! Så nu har jag satt dit min första pin, som sen kommer bli MÅNGA fler, hoppas jag :) Jag har också bestämt att börja översätta mina inlägg till engelska så fler kan läsa bloggen, och sen kanske något inlägg på portuguisiska! 31 DAGAR KVAR!!!!
 
Right now I've packed my room in boxes and started to organize my suitcase. It seems like I want to bring more clothes than what's possible, haha, fuck. But I've received to packets from Rotary. The first containing my t-shirt, bag, pins, cards etc. and the other one my BLAZER! So, I have my first own pin there, and I'll get many more, hopefully :) I've also decided to start translating my blog so more people can read it, then perhaps I'll write something in portuguise! 31 DAYS LEFT!!!!!
 
 
 
 
 


VISUMET KLART!

Fruktansvärt glad just nu! Efter St:Annas åkte jag med mami och papi till Söderköping en natt hos några kompisar. Och idag åkte vi till Stockholm till Brasilianska ambassaden för att hämta ut mitt pass. Två signaturer och vi gick därifrån med mitt visum! Sjukt jobbig process med intyg och sånt men nu är det klart! :D Sedan gick vi Drottninggatan och köpte lite mer souvenirer och pins. En Sverige flagga b.la. :) Inte långt kvar nu!!
Jag och min fina Jaquline på våran Stockholmresa i maj
 
 
 

Midsommar

Nu är jag hemma efter mitt underbara midsommarfirande i St:Annas skärgård på östkusten. Vi är ett gäng familjer som firar midsommar ihop och har gjort det minst 20 år tillbaka. Båten var också med så det var wakeboard, vattenskidor och ring.
 
Vi har också gjort kransar (såklart) och faktiskt sprungit en del. Sjukt gött att springa på nya ställen än bara hemma. Älskade älskade vargkjusan <3 Varkjusan heter området där vi bor på och vi har sovit i tält, haft högtalare på högsta volym på bryggan och grillat och haft det helt underbart! :) Tänkte lägga upp lite mer bilder från Iphonen sen också!
 
 
 
 
 
 
 

Mvh upptagen tjej

 
Oi!
Är det inte jobb så är det Sverige presentationen jag jobbar med. Sen så fyllde pappa 50 och det var fest hemma hos oss, så då var det ingen tid för något arbete med den. Och presentationen ska vara klar 07:30 imorgon. Sen så jobbar jag idag också. Men jag älskar mitt jobb, och framförallt personalmaten! Så bloggen kommer inte vara så värst intressant fram tills det att jag åker, haha.Och just det! Ni får hålla koll på familjesidan i JP, kommer va en tjej som ska till Brasilien med där ;)
 
Bäst just nu
- Fått ett (nästan bekräftat) resedatum. 27 juli bär det av!
- Snart är det midsommar, som kommer firas på världens bästa plats, St:Annas skärgård!
- Sommarlov
- Hästarna går på bete
- Massa matrester från festen
- Mina systrar i Brasilien verkar va de gulligaste människorna på denna planet.
 
 
Sämst just nu
- Senaste Game of Thrones avsnittet gjorde att Klara satt och lipade i en halvtimme.
- Knappt någon tid alls att träffa alla jag vill träffa :(
 
 
 
 

Vaggeryd

Förmodligen sista tävlingen med Gegge idag i Vaggeryd. Fick 4 fel i gruden LC, rev andra hindret och blev arg så resten av rundan var såååå fin. I LB fick jag två nedslag och ett stopp faktiskt. Var en oxer på långsidan sen båge till en annan oxer och 4 galoppsprång till räcket. Eftersom oxern var rätt stor (var en regional LB) så lade jag han stort och det gick alldeles för fort till räcket så han stannade. Kloka häst, hade aldrig gått. Men överlag tyckte jag rundan var helt okej :) Älskade Gegge <3
Tack till Ebba för bilderna!

Tchau.

Avslutning idag i Gränna. Kommer sakna alla så sjukt mycket, finns inte ord. Mina franskatjejer, det kommer vara sjukt konstigt att inte träffa er varje dag och jag önskar er all lycka. Och tack till alla lärare som stått upp för mig, speciellt min mentor Birgitta. Jag lovar att skriva på det gamla hederliga sättet och inte bara skriva här eller skypa! :) Något annat som var sjukt oväntat var att jag fick ett stipendium för mitt utbyte. Ett stipendium instiftat av de tre Grännaklubbarna inom Lions, Odd fellow och Rotary. Muito obrigado!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gränna som finast

 


Bye bye miss American Pie

Kass uppdatering de senaste dagarna eftersom jag jobbat massa på Seaside nu under marknadshelgen. Men iaf så var det klassträff och avslutningsmiddag för mig och Olle (som ska på utbyte till Indien) hemma hos Frida i onsdags. Jag och Annie kom senare eftersom jag var på ett möte i Jönköping med Rotary. Iallfall så var maten klar och grillad när vi kom dit, så det blev middag med nästan alla från 2NA och 2Speng. Efter det blev det kubb mellan borden och sedan tjejerna mot killarna med högtalarna på. Sjukt underbar kväll kan man säga! :) Kommer saknar allihopa, även mentorerna Björn och Birgitta. Tack till bästa värdinnan Frida och alla andra som fixade maten! :D
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!