Splittrad.

Snart sa ar det slut. Jag aker hem i juni och det narmar sig sa fort. For en manad sen hade jag kunnat aka hem direkt, hela jag ville bara hem. Jag saknade att vara produktiv och det kandes som att mitt liv stod still. Men nu sa borjar paniken och angesten komma. Samtidigt som jag ser fram emot att komma hem.  Till mitt hus och mitt gamla liv som jag verkligen saknar. Och jag saknar allting med Sverige. Aven de daliga sakerna.. Sa pa ett vis ska det bli kul att fa komma hem och jobba, ta korkort, borja trean och ga vidare. Men jag vill inte aka hem, inte riktigt an. Snalla, lite mer tid.. 
 
For nu har jag borjat bli sa nara med mina kompisar har. Det kanns som vi har kant varandra i evighter, vi vet sa mycket om varandra och vi pratar verkligen om allting. Och man forstar varandra sa bra och stottar genom allting. Och vannerna fran andra stader i distriktet som jag inte ens spenderat 2 manader tillsammans totalt ar som mina broder och systrar. En av mina narmasta vanner, Katha, kommer komma till Sverige 5 dagar i Augusti, sen ska jag till henne i Berlin pa hostlovet! 
 
Och jag ar sa splittrad for jag vet att om ett ar fran nu sa kommer jag saknar Brasilien mer an nagot annat. Definitivt inte allting, for vissa saker gor mig sa trott. Typ att hela min dags styrs upp och planeras efter morkret och att inte ga till bussen sjalv osv.. 
Men det ar anda mitt andra land. Jag trodde inte det skulle bli sahar for aven i borjan sa klickade jag inte riktigt med staden. Mina forsta manader har var valdigt tunga pga av saker jag inte kunde kontrollera. Allt hade varit mycket lattare om jag hatade Brasilien.. Det frustrerande ar att man inte kan ha en kansla eller asikt. Precis som nar man lamnade Sveriga sa var man sa glad och sa ledsen pa samma gang..
 
****
Veckordagarna gar i ett och blandas med att vara med kompisar mest. I onsdags daremot var vi pa en bbq och hade sa kul hela eftermiddagen. I lordags var vi pa en konsert, dock sa hade det regnat hela dagen sa det var en ler pool vid scenen. Men vi hade kul. Precis som alltid. Spelar ingen roll vart vi aker, vad vi gor. Vi har alltid kul tillsammans. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!