Feliz Natal

 
 
Den 23:e lämnade vi Marilia och åkte ca. 6 timmar till kusten. Stranden vi spenderade mest tid på hette Boracéia och vi bodde 5 min gång ifrån stranden. Här är dagen D den 25:e. Så den 24:e var det stranden och matlagning. På tolvslaget bad man och åt. Kalkon, ris, farofa (bönmix) och umgicks. Helt ärligt så var det fint att fira jul med den religösa aspekten, men jul är inte 100 % jul om man inte är hemma :)
 
En kväll gjorde vi en utflykt och åkte runt och kikade på alla suupervackra hus. Vi bodde väldigt enkelt och husen var inte särskilt avancerade...Det var många som bodde här och som jobbade på hotellen i den rikare delen.. Men husen där var riktiga mansions. Var 2 sekunder från att köpa min framtida balklänning på ett litet shoppingcentrum, men sunt förnuft tog över hahah. fan. 
 
Det var två stränder vi var på mest. Några gånger var vi på en närliggande strand, Juréia. Där tog min värdpappa med mig upp för klipporna och visade en helt magisk utsikt. Runt hela stränderna och staden var det bergslandskap i regnskog. Några dagar var det så mycket moln att du inte såg bergen. Men på de klara dagarna var det så obeskrivligt vackert. Iallfall på klipporna i Juréia fick jag se en havssköldpadda! Super tufft! Det var tydligen väldigt ovanligt att få se dem, men det var en där som var vid klipporna. 
 
På kvällarna spelade vi mycket kort och gick på promenader. Jag gick med några kompisar till familjen till Juréia en kväll och kollade när de fångade krabbor. Aldrig sett så många stjärnor i mitt liv..
 
 
 
 

 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

olabrasil.blogg.se

Utbytesstudent i Brasilien

RSS 2.0